Problem with new version 1.4.25

Report problems with JoinFS.
Senior Commander
Posts: 5
Joined: Thu Feb 07, 2019 8:46 am

Problem with new version 1.4.25

Postby Senior Commander » Thu Feb 07, 2019 9:08 am

First of all excuse my English I'm using the google translator .... :oops: :oops: :oops:

Since I upgraded JoinFs to version 1.4.25, I'm no longer able to access the sessions we do every Tuesday evening with 3 other friends. Actually with all the previous versions I sometimes had some incompatibilities with the other participants. If I press the UPDATE button in the USERS window the second line disappears ....

Image

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1459
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: Problem with new version 1.4.25

Postby Peter » Thu Feb 07, 2019 9:24 am

Hi,

version 1.4.25 is not compatible with 1.4.20, so all the nodes that you are connecting to will need to be on the new version.

Peter

Senior Commander
Posts: 5
Joined: Thu Feb 07, 2019 8:46 am

Re: Problem with new version 1.4.25

Postby Senior Commander » Thu Feb 07, 2019 10:02 am

Thanks for the timely reply but it turns out to me that the BlogFSX server has already been updated to the new version as well as my JoinFS. It is even more strange that I see it listed twice in the HUBS list .... and that in order to connect, I must check Global even if the same HUB seems not to be set up like this. I'm sure it's a problem with my PC and I'll try to install JoinFs on my laptop and see what happens ....

Image

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1459
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: Problem with new version 1.4.25

Postby Peter » Thu Feb 07, 2019 12:58 pm

I can only see one BlogFSX, but I'm unable to connect so there must be a problem somewhere. Have you set up port forwarding on 6112 on the router and a static IP address for your server?

If you check Global then you won't be connecting to BlogFSX since it's not in the global session.

I take it you are connecting locally and using the local IP address to connect?

Peter

sprightlyoldman
Posts: 2
Joined: Thu Feb 07, 2019 3:44 pm

Re: Problem with new version 1.4.25

Postby sprightlyoldman » Thu Feb 07, 2019 4:09 pm

Hi Peter,
I configured the server, we have been using it for several months. Senior Commander has always had some problems, often does not see the other 3 users connected but only 2. Senior Commander since the last update to 1.4.25 can no longer connect, even if I have not made changes to the server configuration.
in router, UDP 6112 redirect to local server

Here the configuration:

Image

We will do further tests

Thank you

Chris

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1459
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: Problem with new version 1.4.25

Postby Peter » Thu Feb 07, 2019 4:40 pm

I think there must be something wrong with your setup. I can connect to all the other hubs, except yours.

Do you have the "Me" address from the main window in the JoinFS hub Address setting?

Peter

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1459
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: Problem with new version 1.4.25

Postby Peter » Fri Feb 08, 2019 9:59 pm

I think I found the problem. Currently working on a fix.

Peter

sprightlyoldman
Posts: 2
Joined: Thu Feb 07, 2019 3:44 pm

Re: Problem with new version 1.4.25

Postby sprightlyoldman » Sat Feb 09, 2019 7:29 pm

Hi Peter,
thank you very much, in the meantime we use 1.4.20

8-)

Chris


Return to “Bugs”