1.4.20 - Whazzup

Report problems with JoinFS.
canuck21a
Posts: 37
Joined: Mon May 22, 2017 9:42 pm
Location: Ontario, Canada

1.4.20 - Whazzup

Postby canuck21a » Wed Jan 09, 2019 6:35 pm

I installed this newer version today over an existing 1.4.18 on my club hub.
When started the whazzup file was being updated but none of the clients appeared in the file although it appeared that the client count was being updated
I uninstalled and put 1.4.18 back in and the whazzup file then started showing clients from both 1.4.18 and 1.4.20.

Something I did wrong again ?

ATC Roo
Posts: 494
Joined: Sun Oct 16, 2016 9:24 am
Location: UK
Contact:

Re: 1.4.20 - Whazzup

Postby ATC Roo » Wed Jan 09, 2019 7:03 pm

I've had this before.

I normally tick and UNTICK the whazzup box and restart the App until the whazzup file populates.

I don't think it's isolated to version 1.4.20 (although I may be wrong) and I've never thought it a problem, as the clients have always appeared in the end.

I put it down to running my JoinFS on linux, which is slightly uncharted territory.

canuck21a
Posts: 37
Joined: Mon May 22, 2017 9:42 pm
Location: Ontario, Canada

Re: 1.4.20 - Whazzup

Postby canuck21a » Wed Jan 09, 2019 10:42 pm

Ok,
I shall try that at my next opportunity.

lerak
Posts: 10
Joined: Sun Mar 12, 2017 1:48 pm

Re: 1.4.20 - Whazzup

Postby lerak » Thu Jan 10, 2019 9:31 pm

Hi,
We (CyberAvia) have made the upgrade of the joinFS server from 1.4.18 to 1.4.20
I try the trick of ATC Roo, but netherless, no aircraft on the map.
Is there any other action to do to make the map work again ?

Basicaly, it is the whazzup file wich is empty of aircraft (server list is ok).

Thks for the help

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1459
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: 1.4.20 - Whazzup

Postby Peter » Fri Jan 11, 2019 9:46 pm

I think this is related to this similar bug, https://pmem.uk/joinfs/forum/viewtopic.php?f=2&p=4450#p4450

I'll try to get a fix in 1.4.21, but be careful because that version will have some heavy changes.

Peter

canuck21a
Posts: 37
Joined: Mon May 22, 2017 9:42 pm
Location: Ontario, Canada

Re: 1.4.20 - Whazzup

Postby canuck21a » Sun Jan 13, 2019 4:44 pm

Thanks Peter,
I shall tread carefully.
I still use 1.4.18 as my central hub and source for my map although I am using 1.4.20 on some test clients.

Timonier
Posts: 40
Joined: Sat Dec 17, 2016 2:10 pm

Re: 1.4.20 - Whazzup

Postby Timonier » Mon Jan 14, 2019 10:16 pm

lerak wrote:Hi,
We (CyberAvia) have made the upgrade of the joinFS server from 1.4.18 to 1.4.20
I try the trick of ATC Roo, but netherless, no aircraft on the map.
Is there any other action to do to make the map work again ?

Basicaly, it is the whazzup file wich is empty of aircraft (server list is ok).

Thks for the help


Hello Peter,

We've installed the version 1.4.22 test this evening and everything works fine now.
Many thanks, in the name of CyberAvia, for your great support.

Best Regards

Marc from CyberAvia Staff
Last edited by Timonier on Tue Jan 15, 2019 1:12 am, edited 1 time in total.

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1459
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: 1.4.20 - Whazzup

Postby Peter » Mon Jan 14, 2019 10:20 pm

Thanks for the update, Marc. Glad it's back to normal.

Peter

justme
Posts: 3
Joined: Mon Sep 04, 2017 4:20 pm

Re: 1.4.20 - Whazzup

Postby justme » Sat Jan 19, 2019 10:43 pm

We
Flybywires are having the same issue.


I do not see a downloadable version 1.4.22 may we have it as well?

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1459
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: 1.4.20 - Whazzup

Postby Peter » Sat Jan 19, 2019 10:58 pm

justme wrote:I do not see a downloadable version 1.4.22 may we have it as well?


That's the current development build, not for general use I'm afraid. There should be a new stable version 1.4.23 out on Monday so long as nothing bad is reported.

Peter


Return to “Bugs”