Page 1 of 1

Can't connect to own server.

Posted: Sun Jan 27, 2019 6:10 pm
by Ron Attwood
vT1.4.24. I've just updated to said version and can no longer join my own server which is on another machine on my network. Server starts OK and shows a green Network button. On my sim machine, when I connect to 'Me' I just get an orange Network button. My first thought was to check that I was connecting using my local IP 192.168.0.2 (port forwarding checked, OK) No joy. I then tried connecting using my IP 80.XXX.XXX.X No joy. I then tried using the hub method. No joy. Firewall settings allow JoinFS. Returned to v1.4.18 All good. Copied IP over to .24. No joy.

Swept up hair, came here. :D

EDIT: Oh, I can connect to other servers OK i.e. Digital Theme Park. Server machine is ALSO T1.4.24. Forgot to make that clear. :oops:

Re: Can't connect to own server.

Posted: Mon Jan 28, 2019 8:36 pm
by Peter
That's strange, I'm getting the same problem. I'm sure I had checked this was working when I made the recent changes. Looking into it.

Peter

Re: Can't connect to own server.

Posted: Mon Jan 28, 2019 8:38 pm
by Ron Attwood
Phew! I was beginning to think it was just me. Can I stop poking around the network settings? :D

Re: Can't connect to own server.

Posted: Wed Jan 30, 2019 2:00 pm
by Ron Attwood
Any joy?

Re: Can't connect to own server.

Posted: Wed Jan 30, 2019 2:41 pm
by Peter
Not so far. There's a network packet getting lost somewhere. A bit mysterious at the moment, but Columbo is on the case.

Peter

Re: Can't connect to own server.

Posted: Wed Jan 30, 2019 8:36 pm
by Peter
Finally found it. Fixed in 1.4.25.

Peter

Re: Can't connect to own server.

Posted: Thu Jan 31, 2019 12:07 pm
by Ron Attwood
Yay! :D I knew you would.
EDIT: Just tried it and it works a treat. Even appears in the hub list, which it didn't before. Top man. ;)