Airbus aerosoft not recognized ?

Report problems with JoinFS.
PJAMS
Posts: 2
Joined: Thu Dec 22, 2016 4:35 pm

Airbus aerosoft not recognized ?

Postby PJAMS » Thu Dec 22, 2016 4:42 pm

Hello Peter

I have a problem to have the airbus aerosoft recognized.
They do not appear in models.txt
I have scanned several times the file of my P3Dv3 and I can not seem to have them!
Will you help me?

A big thank you for what you do.

Friendly
Patrice

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1459
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: Airbus aerosoft not recognized ?

Postby Peter » Thu Dec 22, 2016 5:03 pm

Hi Patrice,

I too have the Aerosoft Airbus so I should be able to sort this out. I will keep you updated.

Peter

PJAMS
Posts: 2
Joined: Thu Dec 22, 2016 4:35 pm

Re: Airbus aerosoft not recognized ?

Postby PJAMS » Thu Dec 22, 2016 7:39 pm

Hello Peter.

I just saw that it's the same for PMDG aircraft

Patrice

Timonier
Posts: 40
Joined: Sat Dec 17, 2016 2:10 pm

Re: Airbus aerosoft not recognized ?

Postby Timonier » Wed Jan 11, 2017 8:02 pm

Peter wrote:Hi Patrice,

I too have the Aerosoft Airbus so I should be able to sort this out. I will keep you updated.

Peter


Hello Peter,

Any news on this matter ?
Best Regards and Happy New Year.

Marc

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1459
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: Airbus aerosoft not recognized ?

Postby Peter » Wed Jan 11, 2017 9:22 pm

Hi Marc,

sorry about that, this one slipped off my radar.

I have just installed my A319 and have found the problem. I'll get a fix in for the next version 1.1.3. I imagine this will fix a number of other aircraft.

Thanks for the reminder. ;)

Peter

Timonier
Posts: 40
Joined: Sat Dec 17, 2016 2:10 pm

Re: Airbus aerosoft not recognized ?

Postby Timonier » Thu Jan 12, 2017 7:02 am

Hi Peter,

Thanks for your great support.
Have a nice day.

Best Regards
Marc

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1459
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: Airbus aerosoft not recognized ?

Postby Peter » Sat Jan 14, 2017 11:40 am

Hi Marc,

test version 1.1.3 should fix this.

Peter

Timonier
Posts: 40
Joined: Sat Dec 17, 2016 2:10 pm

Re: Airbus aerosoft not recognized ?

Postby Timonier » Sat Jan 14, 2017 7:16 pm

Hi Peter,

Version 1.1.3 installed. Rescan executed and recognizing of an Airbus not yet done but I'm prettey sure it works like a charm :D :lol:

Best Regards
Marc


Return to “Bugs”