Search found 5 matches

by I-BONG
Mon Feb 11, 2019 5:35 pm
Forum: Bugs
Topic: Recent connection issue
Replies: 5
Views: 712

Re: Recent connection issue

Hi Peter,
unfortunately the 1.4.26 doesn't work for me... I means: after installation JoinFS start but immediately crash :cry:

I seams a Windows problem, I'm investigating on it.
Thx for support.

Attilio
I-BONG
by I-BONG
Fri Feb 08, 2019 9:26 pm
Forum: Bugs
Topic: Network is GREEN, but doesn't work
Replies: 4
Views: 496

Re: Network is GREEN, but doesn't work

Here I'm...my port number (that pilot can see in User list using 1.4.20) is "63436"

Regards,
Attilio
by I-BONG
Fri Feb 08, 2019 7:03 pm
Forum: Bugs
Topic: Network is GREEN, but doesn't work
Replies: 4
Views: 496

Re: Network is GREEN, but doesn't work

Hi Peter,

1) no, port is NOT flagged.
2) no port forwarding active in my router
3) ok, I will test with other pilot and come back to you with the feedback.

Many thx,
Attilio
by I-BONG
Fri Feb 08, 2019 2:38 pm
Forum: Bugs
Topic: Network is GREEN, but doesn't work
Replies: 4
Views: 496

Network is GREEN, but doesn't work

Hi guys and hi Peter. Some strange problem after migration to JoinFS 1.4.25 (previous version 20 was fine). I'm able to join with my private server, Simulator and Network button are green....It seams all fine but..... If I go on User list windows I can see ONLY me (and not also "Server" us...
by I-BONG
Mon May 21, 2018 8:19 pm
Forum: Bugs
Topic: Simconnect exception: 20
Replies: 2
Views: 528

Simconnect exception: 20

Hi guys, can someone help me ? I've a private server with JoinFS 1.4.12. Most of user can join to the server without any problems. But when I try to do the same......see log: ----- 21/05/2018 21:45:29.532 Started 21/05/2018 21:45:29.654 Connected to simulator 21/05/2018 21:45:29.654 SimConnect 4.1.0...

Go to advanced search