Hub not showing up

Any questions regarding JoinFS.
vbegin7
Posts: 10
Joined: Sun Jan 08, 2017 9:01 am

Re: Hub not showing up

Postby vbegin7 » Tue Dec 12, 2017 7:43 pm

All the ports are open and the node ran on hub for a week and didn't ever show in the list

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1284
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: Hub not showing up

Postby Peter » Tue Dec 12, 2017 7:51 pm

All the ports are open? But how does your router know where to send data on the JoinFS port?

You need to configure your router as follows, assuming port 6112:

Port forward 6112, UDP only, to 192.168.0.x (the IP address of your JoinFS client)

That should work.

Peter

vbegin7
Posts: 10
Joined: Sun Jan 08, 2017 9:01 am

Re: Hub not showing up

Postby vbegin7 » Tue Dec 12, 2017 8:09 pm

When I said all the ports that's what I meant I have 6112 UDP open to that computer connections are fine without the port no one would connect at all with port they connect it just doesn't show in hubs that my only problem

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1284
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: Hub not showing up

Postby Peter » Tue Dec 12, 2017 8:16 pm

In the JoinFS settings, do you have your public IP address in the hub 'Address' option? It should match the one in the 'Me' box.

Peter

vbegin7
Posts: 10
Joined: Sun Jan 08, 2017 9:01 am

Re: Hub not showing up

Postby vbegin7 » Tue Dec 12, 2017 8:21 pm

It's the same as the one in the me box

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1284
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: Hub not showing up

Postby Peter » Tue Dec 12, 2017 8:32 pm

Does your 'Me' address end in 194?

Peter

vbegin7
Posts: 10
Joined: Sun Jan 08, 2017 9:01 am

Re: Hub not showing up

Postby vbegin7 » Tue Dec 12, 2017 8:59 pm

Nope 916

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1284
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: Hub not showing up

Postby Peter » Tue Dec 12, 2017 10:09 pm

Oh well, it's not that one then.

On the main JoinFS window, is the top right button disabled with the word 'Hub' in it?

Peter

vbegin7
Posts: 10
Joined: Sun Jan 08, 2017 9:01 am

Re: Hub not showing up

Postby vbegin7 » Wed Dec 13, 2017 12:30 am

yes

User avatar
Peter
Site Admin
Posts: 1284
Joined: Fri Sep 23, 2016 8:51 am

Re: Hub not showing up

Postby Peter » Wed Dec 13, 2017 10:10 am

Could you send me the address via a PM, please.

Peter


Return to “Queries”